KLIXBÜLL

ØK elever årgang 1976 sommermøde 2010

Så er årets "sommermøde" med de gamle 1976 elever fra ØK overstået. Igen i år mødtes vi til mad og drikke på Sankt Nikolai Pub. Menuen bestod i år af en oksecarpaccio, kogt laks med div. grøntsager og til sidst tærte med jordbær og melon.

Deltager antallet var i år "kun" på 17 - mod sidste års rekord deltagelse på 25 - og vi fik en hyggelig aften, hvor snakken gik på kryds og tværs over bordet hele aftenen. I velkomsttalen, der i år blev holdt af Christian, da Lars desværre måtte melde afbud,

Læs mere: ØK elever årgang 1976 sommermøde 2010

Hvem, hvad, hvordan??

Hvem, hvad og hvordan?

Det hele startede en dag i foråret, hvor jeg i en samtale med en kollega, Jerry Porsborg, fortalte, at jeg havde været elev i Ø.K. Det har min far også, udbrød han. Så kom det uundgåelige spørgsmål fra mig - Hvornår?? Jo, cirka sådan lige omkring midten af slutningen af 70'erne. Det fik ikke nogen klokker  til at ringe hos mig; men jeg kom i tanke om, at jeg havde billedet af eleverne årgang 1976 liggende hjemme i skrivebordsmappen. Jeg lovede at tage det med på kontoret snarest, så vi kunne få afklaret, om hans far, Bent Porsborg, skulle være med selvom jeg ikke umiddelbart kunne komme i tanke om en med elev ved det navn.

"Snarest" skulle vise sig, at være på den forkerte side af sommerferien. Alt omkring dette billede var blevet svedt ud indtil jeg pludselig fik øje på det. En tur i scanneren med det og så af sted på en mail til Jerry.

Inden jeg fik set mig om, fik jeg en mail fra Jerry omkring mit billedes tur rundt om jorden. Det var blandt andet kommet i "hænderne" på Torben Wetche, og ham fik den geniale; men noget tidskrævende ide, at vi skulle få sat navn og nuværende adresse på så mange af vore gamle med elever som muligt. Her knækker filmen. 26 år har givet meget støv på de små grå, og det var kun 6 - 7 stykker jeg kunne huske navnet på. Ved fælles hjælp er vi nu kommet op på ca. 30 navne og adresser, vi er sikre på; men der er lang vej endnu.

Hvad skal vi så bruge det til? Jo, Torben har fået en anden ide. Ham vil gerne samle så mange som muligt på et eller andet tidspunkt i løbet af 2003. Om det lykkes må tiden og vores detektivarbejde vise.

Vil du se billedet fra 1976, så klik på dettte link: Det famøse billede

 

Sammenkomst 2003

I sommeren 2003 lykkedes det at få samlet 19 af de "gamle" drenge fra 1976 holdet. Sammenkomsten fandt sted på Nicolai Pub. Den dengang selvbestaltede formand Torben Wetche skrev følgende efter festen:

 

Læs mere: Sammenkomst 2003

Sammenkomst 2004

1976 elevernes 2. sammenkomst fandt sted den 25. juni 2004 i København.

Igen i år skulle maden indtages på Nicolai Pub; men denne gang var der arrangeret en rundvisning i det gamle hovedkontor. Det huser nu Fødevareministeriet.

Desværre blev der aldrig skrevet et "referat" fra mødet, så det står lidt hen i det uvisse hvem og hvor mange der deltog. Måske kan en gennemgang af billederne afsløre dette for det nysgerrige øje.

Billeder fra dagens begivenheder.

 

Sammenkomst 2007

Øjenvidne beretningerne fra årets sammenkomst har jeg på brutaleste vis tilladt mig at tyvstjæle fra Lars og Steffen. Lars får som tak får hjælpen lidt gratis spalteplads for ØK klubben. Steffens tilbageblik på de svundne tider, syntes jeg helt bestemt, skal kunne læses her på denne side. (Det er godt nok skrevet som et brev til Lars; men jeg føler det hører hjemme her denne side. Så må jeg jo håbe, at Steffen bærer over med mig)

Vi starter med Lars:

Hej drenge.....

Saa er aarets begivenhed overstaaet. Efter 5 beklagelige afbud inden for de sidste 3 dage, var vi kun 15 deltagere, dog et par stykker mere end sidste aar.

Erland Kops serverede

Læs mere: Sammenkomst 2007