KLIXBÜLL

ØK elever årgang 1976 sommermøde 2010

Så er årets "sommermøde" med de gamle 1976 elever fra ØK overstået. Igen i år mødtes vi til mad og drikke på Sankt Nikolai Pub. Menuen bestod i år af en oksecarpaccio, kogt laks med div. grøntsager og til sidst tærte med jordbær og melon.

Deltager antallet var i år "kun" på 17 - mod sidste års rekord deltagelse på 25 - og vi fik en hyggelig aften, hvor snakken gik på kryds og tværs over bordet hele aftenen. I velkomsttalen, der i år blev holdt af Christian, da Lars desværre måtte melde afbud,

blev datoen for næste års sammenkomst afsløret. Det bliver fredag den 12. august, og mon ikke stedet igen til næste år bliver Sankt Nikolai. Så må vi se hvad Erland Kops finder på at servere den dag.

Desværre var der ikke nogen, der havde været åndsnærværende nok til at medbringe et ordentligt kamera, så billederne du kan se HER er skudt med min mobil. Kvaliteten er ikke just fremragende; men det er dog muligt, at se hvem der er hvem på billederne.

Til slut vil jeg gerne sige tak til alle for en meget hyggelig aften - det var jo ikke jeres skyld, at jeg fik den tåbelige ide at gå de 12 kilometer fra rådhuspladsen og hjem. Fint vejr til spadsereturen; men man har måske lidt ømme fødder i dag. (by the way det sidste billede er udsigten fra Langebro)