KLIXBÜLL

Så er der ryddet op i listen med biofrafture - igen

Her er så de film (håber jeg har fået alle med) vi har set siden jeg sidst gad/havde mullighed for at opdatere vores hjemmeside.

 

Flaskepost fra P

Star Ware: The Force awakens

James Bond - Spectre

The Man from U.N.C.L.E

Mission Impossible - Rouge Nation

Avengers: Age of Ultron

The Second Best Exotic Marigold Hotel

Kingsmann: The Secret Service

The Imitation Game

The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Fasandræberne

The Expendables 3

Transformers: Ages of Extinction

Captain America - Winter Soldier

The Hobbit: The Desolation of Smaug

Film siden forrige opdatering

Selvfølgelig har vi også fået set nogle gode film, siden jeg sidst satte mig til tasterne. Problemet er bare, at jeg vist ikke kan huske alle de film vi har set; men her er da et par stykker jeg er sikker på er rullet over lærredet:

kvinden_i_buret.jpgKvinden i buret. Filmen over den første bog om afdeling Q. En ganske udmærket film, der dog i den grad viser, at filmatisering af bøger kan være en svær ting. Jeg havde lige læst bogen, og syntes filmen mangler lige det der netop ikke kan filmes. Personernes tanker.
hobbitdkposter.jpgSidste film er Hobbitten - Dragen Smaugs ødemark. Endnu en film fra Peter Jacksons hånd. Om den er der kun at sige, at enten kan man lide det univers eller også kan man ikke. Vi skal helt sikkert se 3. og sidste del når den kommer til næste år.
Thor 2 Thor 2 har vi også fået set. Endnu en film bygget over Marvels fantastiske tegneserier. En rigtig tju-bang film for drenge og piger i alle aldre.

Iron man 3

Endnu en drengerøvs film er løbet over det store lærred.  Denne gang den seneste film i serien om Iron Man. Utroligt, at det endnu en gang lykkes at lave en god og underholdende fil, der kan holde en fange i de lidt over to timer filmen varer. Kan kun anbefales.