KLIXBÜLL


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/klixbuell.dk/public_html/templates/klix_ver_2_0a/functions.php on line 180

Film siden forrige opdatering

Selvfølgelig har vi også fået set nogle gode film, siden jeg sidst satte mig til tasterne. Problemet er bare, at jeg vist ikke kan huske alle de film vi har set; men her er da et par stykker jeg er sikker på er rullet over lærredet:

kvinden_i_buret.jpgKvinden i buret. Filmen over den første bog om afdeling Q. En ganske udmærket film, der dog i den grad viser, at filmatisering af bøger kan være en svær ting. Jeg havde lige læst bogen, og syntes filmen mangler lige det der netop ikke kan filmes. Personernes tanker.
hobbitdkposter.jpgSidste film er Hobbitten - Dragen Smaugs ødemark. Endnu en film fra Peter Jacksons hånd. Om den er der kun at sige, at enten kan man lide det univers eller også kan man ikke. Vi skal helt sikkert se 3. og sidste del når den kommer til næste år.
Thor 2 Thor 2 har vi også fået set. Endnu en film bygget over Marvels fantastiske tegneserier. En rigtig tju-bang film for drenge og piger i alle aldre.