KLIXBÜLL

Mobning

Ja, mobbet kan man altid blive. Denne gang over manglende opdatering af hjemmesiden. Det er vel i og for sig OK, for jeg må tilstå, at opdatering af denne side har været ikke eksisterende i lang tid.

Det vil jeg prøve at få rådet bod på, her og nu.

Efter dagens anstrengelser skulle alt være på plads. Siden har fået et par nye menupunkter - Roning, Ølbrygning og DBC løb.

Alt nyt kan også findes under disse tre menupunkter og under Teater og Nyheder

Beklager.

Ak, ak, vores gamle lærketræ er ikke mere

I gennem de seneste par år har vi drøftet, om vores lærketræ skulle en tur i brændeovnen. Efter både pro et contra var diskuteret blev dødsdomme afsagt. Vi fik lavet en aftale med PL Skovservice om fældning og stubfræsning. Da vores arbejde skulle udføres samtidig med at vores nabo fik fældet et par træer blev arbejdet først udført medio oktober. Træet kom ned, og da vi desværre ikke selv kunne være hjemme på dagen fik jeg vores nabo til at filme lidt.

 

Langt om længe..

Så lykkedes det endeligt.

Jeg har fået opdateret hjemmesiden til Joomla 3.4. Templaten er blevet tilpasset. Den gamle database er blevet konverteret til Joomla 3 formatet, og vores hjemmeside er online igen.

Det har så også kun taget små 18 måneder at få udført det job. Man kan vel i min alder ikke tillade sig at sige, at det skyldes ungdomssløvsind, at der skal gå så lang tid fra siden hackes, og til jeg får taget mig sammen. Nå, sådan var det; men nu er siden klar ige. Nu endda i et format, hvor næsten alt også vises pænt på mobile enheder. Det gælder dog ikke mine billedalbum. De skal laves helt om før de er på plads.

Nå, man skal også have noget at se frem til.

Ny indkørsel og terrasse

DSC_0016Det er vel efter hånden gået op for de fleste, at vi efter 30 års tilløb endelig har fået lavet ny indkørsel og ditto terrasse.

Her er en stribe billeder fra processen: Indkørsel og Terrasse

Fra skrot til slot

Før30 år er i forhold til vores jords alder ingen tid; men når der er tale om tiden fra beslutningen om et nyt skur med videre blev taget, til den blev ført ud i livet, er det meeeeeeget lang tid.

Nu er det så endelig sket. Det hele begyndte på vores efterårsferie i 2012. Her kom vi forbi Dansk Carport System i Hadsten. De havde lige netop det vi var på udkig efter, og vi fik aftalt besøg til opmåling, og så er det ellers gået slag i slag.

Da ordren først var afgivet, var der en ny opgave, der trængte sig på. Den gamle carport og ditto skur skulle væk. Det arbejde blev gjort lørdag 16/3, ved en stor indsats af familie og gode venner. Uden deres indsats var jeg nok  aldrig blevet færdig. Det kan vi ikke takke nok for.

Mandag 18/3 startede så montagen af den ny carport, og det arbejde blev afsluttet fredag. Hele processen blev også noget besværlig på grund af vejret. Lige netop den uge blev jo ikke ligefrem præget af forårsvejr.

Hvis du har lyst og tid, kan du se før, under og efter billeder her: Ny carport