KLIXBÜLL

Juleøl 2019

Så nærmer julen sig, og det er blevet tid til at få brygget årets juleøl.Etiket 2019

Nu hvor det er anden gang vi fem gamle mænd fra bestyrelsen brygger øl sammen må vi vel sige at det har udviklet sig til en tradition. En hyggelig og velsmagende tradition.

Vi mødtes kl. 16:15 for i samlet flok at cykle til Bryg Selv. Det vil være en absolut dårlig ide at tage bilen. Efter en god omgang prøvesmagning fald valget i år på øllen med navnet Juleglans. En lækker sort og kraftig bamse af en juleøl. Cirka 8% alkohol.

Årets etiket er en videreudvikling af 2018 etiketten. Den omhyggelige læser vil bemærke, at den unge dame har tabt lidt af tøjet.

Herunder er en lille film fra den store aften.

Juleøl 2018

juleøl 2018Under den uformelle del af et bestyrelsesmøde i grundejerforeningen fortalte jeg om detn juleøl jeg havde brygget i 2017 sammen med kollegaer i Uno-X. Ret hurtigt begyndet samtalen at pege i retning af, at det var en ide vi fem rødder i bestyrelsen skulle tage op. Hiv og sving, og en enkel lille øl mere indenbords, og så var den aftale på plads.

Jeg bestilte en brygtid hos Bryg Selv på Kirstinehøj, og den 7. november mødet vi alle forventningsfulde op hos Bryg Selv. Det hele starter med, at man skal vælge hvilken øl der skal brygges. Det kan selvfølgelig kun ske ved at smage sig frem, og efter en god del smagsprøver faldt vores valg på "Julemandens hjælper".

Selvfølgelig brygger man ikke en øl uden at der også skal lave en etiket, og alle blev enige om, at den skulle se ud som hosstående.

Selve arbejdet med at sætte brygget over og tapning på flasker kan du se i denne video: