KLIXBÜLL


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/klixbuell.dk/public_html/templates/klix_ver_2_0a/functions.php on line 180

I wish that I could fly....

Hold da op. Det var en god oplevelse. En flyvetur uden flyver, eller hvad der kaldes indoor skydiving. Det var hvad der stod på menuen under underholdning på gårsdagens julefrokost. Jo, jo, den er god nok der står julefrokost. En af vores leverandører syntes, at der sker så meget i december, så de har valgt at lægge julefrokosten i marts, og i går skulle vi altså en tur ud til Copenhagen Air Experience og "flyve". Ind i en lodret vindtunnel, og så prøve at ligge og holde balancen på en luftsøjle der kommer mod dig med 200 km/t. Det er ikke nemt; men det lykkedes da et par gange at komme helt til tops.

Et sådant arrangement bestod af to ture af hver to minutter, og selv om det ikke lyder af meget, så er det rigeligt. Der bliver belastet musker og sener i kroppen man slet ikke vidste var der inde bag al fedtet.

Se en video af min "flyvetur" her: Flyvetur