KLIXBÜLL

Hvem, hvad, hvordan??

Hvem, hvad og hvordan?

Det hele startede en dag i foråret, hvor jeg i en samtale med en kollega, Jerry Porsborg, fortalte, at jeg havde været elev i Ø.K. Det har min far også, udbrød han. Så kom det uundgåelige spørgsmål fra mig - Hvornår?? Jo, cirka sådan lige omkring midten af slutningen af 70'erne. Det fik ikke nogen klokker  til at ringe hos mig; men jeg kom i tanke om, at jeg havde billedet af eleverne årgang 1976 liggende hjemme i skrivebordsmappen. Jeg lovede at tage det med på kontoret snarest, så vi kunne få afklaret, om hans far, Bent Porsborg, skulle være med selvom jeg ikke umiddelbart kunne komme i tanke om en med elev ved det navn.

"Snarest" skulle vise sig, at være på den forkerte side af sommerferien. Alt omkring dette billede var blevet svedt ud indtil jeg pludselig fik øje på det. En tur i scanneren med det og så af sted på en mail til Jerry.

Inden jeg fik set mig om, fik jeg en mail fra Jerry omkring mit billedes tur rundt om jorden. Det var blandt andet kommet i "hænderne" på Torben Wetche, og ham fik den geniale; men noget tidskrævende ide, at vi skulle få sat navn og nuværende adresse på så mange af vore gamle med elever som muligt. Her knækker filmen. 26 år har givet meget støv på de små grå, og det var kun 6 - 7 stykker jeg kunne huske navnet på. Ved fælles hjælp er vi nu kommet op på ca. 30 navne og adresser, vi er sikre på; men der er lang vej endnu.

Hvad skal vi så bruge det til? Jo, Torben har fået en anden ide. Ham vil gerne samle så mange som muligt på et eller andet tidspunkt i løbet af 2003. Om det lykkes må tiden og vores detektivarbejde vise.

Vil du se billedet fra 1976, så klik på dettte link: Det famøse billede