KLIXBÜLL

Nye "søndagsture"

Her i foråret har vi genoptaget vores "søndagsture". Det er blevet til tre ture indtil videre, og vi har holdt os til det østlige og nordlige Sjælland.

Den 18. april gik turen til Stevns. Vi kørte via Strøby Ladeplads og Bøgeskov Havn til Rødvig hvor vi indtog vores medbraget boller med ost på Rasteplads Korsmæbsvej, hvorfra der er en fin udsigt til Møns Klint 30km væk. Derfra gik turen til Faxe Ladeplads og så hjemover via omvej og biveje.

Stevns 18042020

Den 8. maj gik turen lidt mere nordvest på. Man kan faktisk sige, at det blev en Roskilde Fjord rundt tur. Ad kringlede veje kørt vi til Frederikssund og derfra et smut op til Kulhuse. Fra Kulhus kørte vi til Skuldelev Havn, som vist mest er kendt for at lægge navn til vikingeskibene der blev fundet lidt nordøst for havnen. Dagens frokost indtog vi ved Selsø med udsigt over RoskildeFjord.

Roskildefjord rundt

Sidste tur i denne omgang var en gentagelse af en af vores farvoritter. Så tæt på kydten hele Nordsjælland rundt. I år kom der dog en lille tilføjelse i form af Søborg Slot, og nej, det ligger i i Gladsaxe Kommune :-) men lige syd for Gilleleje. Der kan læse mere om Søborg Slot her: Søborg Slot Wiki

Nordsjælland og Søborg Slot

Billeder fra de tre ture: Søndsgsture