KLIXBÜLL


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/klixbuell.dk/public_html/templates/klix_ver_2_0a/functions.php on line 180

3. DBC stævne 2019/2020

Så var vi nået frem til den tredje løbsaften i sæsonen. Den stod i udskillingsløbenes tegn, og DBCkaldet da også aftene for Eliminations Night.

Der ikke så meget at sige om denne aften, andet end at der blev kørt fint cykelløb, og et par af løbene havde ad også deltagelse af nogen af de bedste dameryttere dansk banecykling kan fremvise. Det drejede sig om Amalie Winther Olsen, Michelle Lauge Quaade, Trine Schmidt og Julie Leth.

Her er hvad Kenneth Møller Kristensen, DBC, har skrevet om løbene: DBC 21 11 2019

De unge og talentfulde Kasper Andersen og Tobias Lund Andresen vandt torsdag aften parløbet over 100 omgange i Ballerup Super Arena. Parløbet blev en tæt affære, hvor det hele blev blev afgjort i sidste spurt, hvor Carl-Frederik Bevort og Adam Holm vandt og sikrede sig andenpladsen, mens Andersen og Andresen med andenpladsen sikrede sig den samlede sejr. Endnu et ungt par, Tobias Aagaard Hansen/Frederik Bjørn Sørensen sikrede den samlede tredjeplads.

Tidligere på aftenen vandt Andersen og Andresen også parudskilningen foran Marckus Njor og Lucas Gode. Her blev nr. tre Ludwig Wacker og Johansson

Tobias Svarre/Konrad Busk vandt udskilningen i de unges felt og siden også det regulære parløb for de unge ryttere. Dette i øvrigt i imponerende overbevisende stil.