KLIXBÜLL


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/klixbuell.dk/public_html/templates/klix_ver_2_0a/functions.php on line 180

5. løbsaften DBC Ballerup

dmsprint2018Det går hurtigt nu. Allerede torsdag 29. november var der løb i Ballerup igen. Denne gang var der også et DM at køre om, nemlig DM i sprint for kvinder, U19 DM i sprint og U19 DM i scratch . Det kvindernes DM løb Kirsten Søvang med sejren; men ikke uden en vis portion dramatik, for det lykkedes Kirsten at blive diskvalificeret i heat 2, og i finalen blev der lagt en protest fra modstanderen Amalie Winther Olsen. Protesten blev dog afvist, og Kirsten Søvang kan nu kalde sig danskmester i sprint. U19 DM sprint blev vundet af Tobias Aagaard Hansen og U19 DM i scratch blev vundet af Frederik Wandahl.

hansenogeghusDagens parløb blev lidt overraskende vundet af Marcus Hansen og Frederik Egehus. De viste utrolig flot kørsel, og snuppede en omgang på det rette tidspunkt af løbet. Yder mere vandt de også løbets sidste spurt.