KLIXBÜLL


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/klixbuell.dk/public_html/templates/klix_ver_2_0a/functions.php on line 180

Mountainbike

I dag skulle den store prøve så stå. For første gang skulle en MTB prøves i lidt terræn, Det blev til en tur ud på et fuldstændigt gennemblødt Vestamager. At køre MTB er en  fuldstændigt anderledes oplevelse end at køre på landevejs racer. Op og ned ad græsklædte bakker og afsted ad små grus- og jordstier.

Vildt.

Det skulle man have prøvet for mange år siden. Absolut noget der giver motion og får pulsen helt i top.

Ja, det jeg altid har sagt ikke ville ske er sket alligevel. Man har anskaffet sig en MTB. Årsgen til denne kovending? Den skal findes i en invitation fra vennerne i Uno-X Norge, til at deltage i FredagsBirken i Norge i august 2011. Den fik mig op af stolen.

Efter mange vurderinger faldt valget på en Principia, et fabrikat, som jeg også har landevejs racer i.

Principia MXCe

Modellen blev MXCe i 2009 udgaven, og en kort beskrivelse af cyklen er:

MXCe viderefører Principias stolte traditioner for velkørende mountainbikes med vinderpotentiale. Afbalanceret XC Geometry giver dig overskud og kontrol på de vanskellige sektioner og Ellipse Project teknologien bidrager til at give dig den velkendte Principia-fornemmelse af, at dine kræfter bliver omsat direkte til fart.
En udstyrsliste.

Det er inkluderet  PMA Alloy Tubing aluminiumsrammer.
RockShox Toga 80mm forgaffel  med fjernbetjent lockout, Shimano XT/SLX geargruppe med hydrauliske skivebremser, FSA styr og frempind, Principia sadel og Principia XCe hjulsæt, garanterer for første klasses funktion og lav vægt.

XC GEOMETRY
Mountainbike-stelgeometri som giver dig den bedste udnyttelse af dine kræfter på stigningerne uden at kompromittere stabilitet og kontrol på vanskelige nedkørsler. XC GEOMETRY videreføre de anerkendte Principia-køreegenskaber, der giver dig lidt mere fart og overskud - uanset om du kører for sjov eller for at vinde..

PRINCIPIA DIET PROCESS
Unik vægtreduktionsproces, der fjerner materiale og dermed vægt fra den færdigtsvejsede aluminiumsramme. Vel og mærke uden rammens stivhed og styrke mindskes. Med PRINCIPIA DIET PROCESS er det farvel til overflødig vægt og goddag til en helt ny generation af aluminiumsrammer.