KLIXBÜLL

Nytårskoncert i Storemagleby Kirke 2020

Så oprandt dagen for den traditionelle nytårskoncet i Store Magleby Kirke. Som altid var det et tiløbsstykke, fyldt med god musik og sang, ledsaget af en god gang fest og ballade.

asmussensigne

Det var tid til at komme i ægte Wienergallastemning med med et program pakket med sprudlende operaarier, operetteklassikere og anden festlig champagnemusik. Koncerten var - man fristes til at skrive som altid - skruet sammen af dirigent og konferencier Torben H.S. Svendsen. Torben Svendsen holdt også styr på Københavns Kantatekor og den musikalske ledsagelse bestående af  Jørgen Ellegaard Frederiksen & Erik Kolind, orgel og flygel

Ikke mindst de to solister Signe Asmussen, sopran og Lars Møller, baryton formåede at få hele kirkerummet til at leve med. Flot sang og virkelig megen indlevelse i musikken. Vi publikummer gik heller ikke ram forbi, da Lars Møller ikke mente vi "kjøvehavnere" fattede en brik af hvad der blev sunget. Det betød så, at han istedet for at synge den annoncerede arie sang et uddrag af "Kom hjem, Kom Hjem" som var et af Osvald Helmuths store glansnumre. Den forstod vi allesammen.

Lars Moller