KLIXBÜLL


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/klixbuell.dk/public_html/templates/klix_ver_2_0a/functions.php on line 180

6 + 7 DBC stævne 2019/2020

Så er DBC banesæson slut.

Den 9. januar blev sjette stævne afviklet. Desværre var fruen syg, så hun fik ikke den oplevelse med; men hendes plads blev ikke spildt, idet jeg inviterede min ro buddy Jan med til stævnet.

Det var absolut et af de mindre stævner. Ni starter hvor sidste start var aftenes hovedbegivenhed, nemlig parløb for eliten. Ni par stillede til start; men par nr. Malmberg / Rodenberg levnede ikke meget til de andre par. I løbets 10 spurter tog de førstepladsen i de 7, og da der ikke blev taget en omgang af nogen par, blev pr 7 en klar vinder.

Den 23. januar var det tid til 7 og sidste stævne.

Stævnet var præget af, at mange af elite rytterne var optaget af andre opgaver i udlandet. Der var dog to større begivenheder på tapetet DM i parløb for U19 og DBCs 10km mesterskab. De nye danmarksmester i parløb for U19 blev Adam Holm Jørgensen og Carl-Frederik Bervort. DBCs 10km mesterskab blev vundet af Frederik Wandahl.

Der blev også afviklet nogen dernypace heat. Dernypace er altid underholdende, og der blev kørt stærkt til. Vi fik så også "fornøjelsen" af en pacer der punkterede, og dan knallerten var blevet udskiftet, og kommet op i fart igen døde motoren. Ikke nogen særlig god oplevelse for den stakkels rytter, der havde trukket denne pacer.

Nu sætter vi os over i hjørnet,og venter på det bliver tid til 2020/2021 sæsonen.